fbpx

Термо Спа Легло AMOR

ПРОФЕСИОНАЛНО ЛЕГЛО ЗА МАСАЖИ И ПРОЦЕДУРИ С ПАРА, ТОПЛИНА, МУЗИКА, АРОМАТ И ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЦВЕТОВИ ЦИКЛИ

Основни функции

Парна баня и шотландски душ
AMOR предоставя използването на пара и шотландски душ за козметични процедури за извършване на различни процедури, включително парни бани, кални процедури, терапия с камъни, обвивки с водорасли, глина, ексфолианти, шотландски душ, масажи, комбинирани с музика, аромати и цветови цикли.
Персонализирани цветови цикли
AMOR осигурява използването на програмирани светлинни цикли, които да се комбинират с другите налични функции на СПА леглото. Системата за RGB синхронизация също ви позволява да свържете леглото с друго оборудване ISO Benessere®, за да създадете обгръщаща и внушаваща атмосфера в цялата кабина.
Музика
На термалното легло AMOR е възможно да се възпроизвеждат персонализирани музикални песни, които да придружават процедурите. Някои конкретни песни са конфигурирани да съответстват на специфични цветови цикли. AMOR може да се свърже и към външен източник на звук.
Ароматна терапия
Сред различните налични опции е възможно да се интегрира ароматният дифузьор в комплект с пълнител със специална есенция към леглото AMOR, което допълнително увеличава функциите и предимствата, свързани с използването на леглото. Дори парата, произведена от леглото, може да бъде овкусена с етерични масла благодарение на предоставените дифузори.
Функция 4.0 Ready
Благодарение на системата за свързване 4.0, СПА леглото може да се управлява дистанционно, осигурявайки по-голяма безопасност, по-бърза поддръжка и по-големи гаранции при по-ниски разходи, значително намалявайки времето за интервенция.
Previous
Next

Спецификации за продукта

Изпрати запитване

Свържете се с нас

Последвайте ни

Разгледайте още