fbpx

За Компанията

НАЧАЛО > ISO BENESSERE®

ISO Benessere®

Компанията ISO Benessere® е вдъхновена от три ценности: почтеност, качество и социална отговорност.
Ние от ISO Benessere Bulgaria съзнавайки, че благосъстоянието не се ограничава до продажбата на машини, технологии и протоколи, а е въпрос на начин на живот, заедно със своя екип, съставен от изследователи, инженери, архитекти, техници, спа мениджъри, лекари и Уелнес експерти, всеки ден инвестираме ресурси и енергия, за да разработим продукти, които отговарят на множеството нужди на уелнес пазара, предлагайки надеждност, функционалност, иновации и дизайн.

Мисия и визия

Нашата цел е да предложим незабравими емоционални изживявания, поставяйки на първо място благосъстоянието и здравето на нашите клиенти и гости на СПА, уелнес центрове и центрове за красота, които използват нашите продукти.

Нашият ежедневен ангажимент е да инвестираме в изследвания и устойчивост, за да удовлетворим стремежа си: да подобрим човешкия живот, като същевременно опазваме планетата и зачитаме околната среда.

ISO Benessere® Bulgaria

Днес ISO Benessere® присъства в повече от 70 страни по света, имайки като клиенти едни от най-престижните имена в Уелнес, Спа и Балнео индустрията, създавайки безпрецедентни изживявания и за най-взискателните гости в световен мащаб.
Ние от ISO Benessere® България сме горди, че си партнираме с един от водещите лидери и ключов играч в сектора на СПА и Уелнес оборудването. Взаимното доверие, уважението към хората, вниманието към качеството и безопасността, коректността и отговорността са основните принципи, които ръководят компанията ни във всеки аспект от нейната работа.

Свържете се с нас

Последвайте ни

Разгледайте още