fbpx

Проектиране на СПА Център

НАЧАЛО > ISO ДИЗАЙН

Революция в дизайна

Проектирането, консултирането и оборудването на успешни СПА и Уелнес пространства е в основата на дейността на ISO Benessere® Bulgaria. Предоставяме целия си опит в света на Уелнеса и естетиката, като предлагаме надеждни, високотехнологични решения и обзавеждане, за да осигурим благополучие и приятни емоции на гостите на Уелнес, СПА и центровете за красота. Продуктите на ISO Benessere® се открояват със своето качество, италиански дизайн, множество и мултисензорни функции, които създават неповторимо СПА и Уелнес преживяване за нашите клиенти.

Екипна среда

Нашият екип от архитекти, техници, дизайнери, интериорни декоратори и СПА мениджъри винаги участват в обсъждането на проектите, за да могат да дадат своя принос за ефективното изпълнение, способно да отговори на стандартите за качество, определени от нашата компания, както и очакванията на нашите клиенти.

От дизайн за домашна среда до големи СПА и уелнес центрове, с ISO Benessere® е възможно да трансформирате пространството в напълно адаптивна зона, посветена на уелнес преживяването, възползвайки се от новаторски предложения, които съчетават вода, топлина, светлина, за ексклузивно и неограничено уелнес съвършенство.

Качество и надеждност

Оборудването на ISO Benessere® Bulgaria включва професионални масажни легла и релакс шезлонги, солни стаи и солни стени, хидромасажни вани, иновативни Уелнес продукти, както и допълващо концепциите оборудване, произведено в Италия. Нашата компания е насочена към оператори в Уелнес, СПА, и козметичния сектор, които търсят дизайн, иновации, красота и функционалност, тези които поставят удовлетвореността на клиентите на първо място.

Свържете се с нас

Последвайте ни

Разгледайте още