fbpx

Солариум BELLA-L

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ЗАДЪРЖАНЕ НА МЛАДА КОЖА НА ЦЯЛОТО ТЯЛО

Основни функции

Масаж със звукова вибрация
VIVALDI възпроизвежда музикалните произведения чрез разделяне и редуване на хармоничните вибрации в цялото тяло. Някои конкретни песни са конфигурирани да съответстват на специфични цветови цикли. VIVALDI може да бъде свързан и към външен източник на звук.
Подгрев на матрака
За още по-пълно усещане за благополучие, опционалната система за отопление на матрака може да бъде интегрирана във VIVALDI.
Metaverse технология
Vivaldi може да бъде свързан към слушалките за виртуална реалност за още по-завладяващо уелнес изживяване.
Персонализирани цветови цикли
VIVALDI осигурява използването на програмирани светлинни цикли, които да се комбинират с другите налични функции на дивана. Системата за RGB синхронизация също ви позволява да свържете леглото с друго оборудване Iso Benessere, за да създадете обгръщаща и внушаваща атмосфера в цялата кабина.
Ароматна терапия
Сред различните налични опции е възможно да се интегрира ароматният дифузьор в комплект с пълнител със специална есенция към леглото VIVALDI, което допълнително увеличава функциите и предимствата, свързани с използването на леглото.
Previous
Next

Фотобиостимулация

Фотобиостимулацията използва светлина за активиране на синтеза на колаген с последващ ефект против стареене на кожата. Това е абсолютно естествен процес, който се основава на факта, че клетките на нашето тяло съдържат рецептори, които абсорбират светлината.
В зависимост от дължината на вълната на абсорбираната светлина се задействат специфични механизми за биологичен отговор, както при растенията, по време на фотосинтезата на хлорофила. Многобройни научни изследвания показват, че селективната светлина при 632 nm стимулира засилване на клетъчната активност в кожата и последващото увеличаване на производството на колаген. Така започва фотоподмладяването.

Спецификации за продукта

Изпрати запитване

Свържете се с нас

Последвайте ни

Разгледайте още