fbpx

Масажно Легло FLEXY2

ПРОФЕСИОНАЛНО ЛЕГЛО ЗА МАСАЖИ, РАЗКРАСИТЕЛНИ ПРОЦЕДУРИ И РЕЛАКС

Основни функции

Масаж със звукова вибрация
VIVALDI възпроизвежда музикалните произведения чрез разделяне и редуване на хармоничните вибрации в цялото тяло. Някои конкретни песни са конфигурирани да съответстват на специфични цветови цикли. VIVALDI може да бъде свързан и към външен източник на звук.
Подгрев на матрака
За още по-пълно усещане за благополучие, опционалната система за отопление на матрака може да бъде интегрирана във VIVALDI.
Metaverse технология
Vivaldi може да бъде свързан към слушалките за виртуална реалност за още по-завладяващо уелнес изживяване.
Персонализирани цветови цикли
VIVALDI осигурява използването на програмирани светлинни цикли, които да се комбинират с другите налични функции на дивана. Системата за RGB синхронизация също ви позволява да свържете леглото с друго оборудване Iso Benessere, за да създадете обгръщаща и внушаваща атмосфера в цялата кабина.
Ароматна терапия
Сред различните налични опции е възможно да се интегрира ароматният дифузьор в комплект с пълнител със специална есенция към леглото VIVALDI, което допълнително увеличава функциите и предимствата, свързани с използването на леглото.
Previous
Next

Основна информация

Елегантно и здраво масивно легло, изработено от изпипана ценна дървесина, естествено тиково дърво и матрак в кремав цвят с лицев отвор, оборудвано със системи за регулиране на облегалката и краката, с качествени механични панти.

Рафт отдолу в дървени летви, с голям капацитет за поддържане на машини и кърпи.

Оборудван с подвижни подлакътници и облегалка за глава.

Спецификации за продукта

Изпрати запитване

Свържете се с нас

Последвайте ни

Разгледайте още