fbpx

СОЛЕН КУБ HALO COMPACT

ПРЕДИМСТВАТА ОТ СОЛНАТА ТЕРАПИЯ, СЪЧЕТАНА С МУЗИКА, ЦВЕТОВЕ И АРОМАТ

Основни функции

Солна терапия
Халотерапията (лечението със сол) е напълно естествено балнеолечение, базирано на пулверизиране на микрочастици кристална сол. Пулверизираната сол успокоява заболявания на дихателната система като възпалено гърло, кашлица, бронхит и астма, освобождавайки бронхите и белите дробове от микроби и бактерии, отстранявайки ги от фаринкса.
Музика
На ХИМАЛАЙСКИ СОЛЕН КУБ HALO COMPACT е възможно да се възпроизвеждат персонализирани музикални песни, които да придружават процедурите. Някои конкретни песни са конфигурирани да съответстват на специфични цветови цикли.
Персонализирани цветови цикли
Мощната RGB LED осветителна система, инсталирана на гърба на солните тухли на ХИМАЛАЙСКИ СОЛЕН КУБ HALO COMPACT, позволява използването на програмирани светлинни цикли, които да се комбинират със солната обработка. Системата за RGB синхронизация също ви позволява да свържете ХИМАЛАЙСКИ СОЛЕН КУБ HALO COMPACT с друго оборудване Iso Benessere,
Ароматна терапия
ХИМАЛАЙСКИ СОЛЕН КУБ HALO COMPACT също интегрира ароматния дифузьор, като допълнително увеличава функционалността и ползите, свързани с употребата на продукта.
Previous
Next

Спецификации за продукта

Изпрати запитване

Свържете се с нас

Последвайте ни

Разгледайте още