fbpx

Масажно Легло MOOD UP

ЛЕГЛО ЗА КРАСОТА, МАСАЖИ И ФИЗИОТЕРАПИЯ

Основни функции

Масаж със звукова вибрация
VIVALDI възпроизвежда музикалните произведения чрез разделяне и редуване на хармоничните вибрации в цялото тяло. Някои конкретни песни са конфигурирани да съответстват на специфични цветови цикли. VIVALDI може да бъде свързан и към външен източник на звук.
Подгрев на матрака
За още по-пълно усещане за благополучие, опционалната система за отопление на матрака може да бъде интегрирана във VIVALDI.
Metaverse технология
Vivaldi може да бъде свързан към слушалките за виртуална реалност за още по-завладяващо уелнес изживяване.
Персонализирани цветови цикли
VIVALDI осигурява използването на програмирани светлинни цикли, които да се комбинират с другите налични функции на дивана. Системата за RGB синхронизация също ви позволява да свържете леглото с друго оборудване Iso Benessere, за да създадете обгръщаща и внушаваща атмосфера в цялата кабина.
Ароматна терапия
Сред различните налични опции е възможно да се интегрира ароматният дифузьор в комплект с пълнител със специална есенция към леглото VIVALDI, което допълнително увеличава функциите и предимствата, свързани с използването на леглото.
Previous
Next

Основна информация

Професионално легло оборудвано с 4 мотора. Движенията се управляват от интуитивното дистанционно управление. Регулиране на височината и наклона на матрака, наклона на облегалката и краката. Матрак от PU и винил за дълбоко и лесно почистване, пясъчен цвят, снабден с лицев отвор.

Основа от висококачествено масивно дърво “Teak Yellow”, със заоблени отделения, оборудвана с отделение за съхранение с плъзгащи се врати за оборудване и хавлии.

Спецификации за продукта

Изпрати запитване

Свържете се с нас

Последвайте ни

Разгледайте още