fbpx

PANACEA

ПРЕДЛОЖЕТЕ НА ВАШИТЕ КЛИЕНТИ ИЗЖИВЯВАНЕТО ОТ ПЯСЪЧЕН, ВОДЕН МАСАЖ ИЛИ МАСАЖ С ХИМАЛАЙСКА СОЛ

Основни функции

Кварцов пясък, хималайска сол или воден матрак
Пясъкът, съдържащ се в леглото, може да бъде заменен с воден матрак или с хималайска сол. В зависимост от използваните елементи, функциите на кушетката и работните протоколи се променят, като значително се разширява обхватът на услугите, които могат да бъдат предложени на клиентите.
Възглавница за легнала позиция
PANACEA може да бъде оборудван с подходяща възглавница за настаняване на клиента в легнало положение, разширявайки възможностите за лечения, които могат да се извършват на леглото.
Персонализирани цветови цикли
PANACEA осигурява използването на програмирани светлинни цикли, които да се комбинират с другите функции, налични на дивана. Системата за RGB синхронизация също ви позволява да свържете леглото с друго оборудване Iso Benessere, за да създадете обгръщаща и внушаваща атмосфера в цялата кабина.
Музика
На леглото PANACEA е възможно да се възпроизвеждат персонализирани музикални песни, които да придружават процедурите. Някои конкретни песни са конфигурирани да съответстват на специфични цветови цикли. PANACEA може да бъде свързан и към външен източник на звук.
Ароматна терапия
Сред различните налични опции, в солариума PANACEA е възможно да се интегрира ароматният дифузьор в комплект с пълнител със специална есенция, което допълнително увеличава функциите и предимствата, свързани с използването на леглото.
Функция 4.0 Ready
Благодарение на системата за свързване 4.0, леглото може да се управлява дистанционно, осигурявайки по-голяма безопасност, по-бърза поддръжка и по-големи гаранции при по-ниски разходи, значително намалявайки времето за интервенция.
Previous
Next

Спецификации за продукта

Изпрати запитване

Свържете се с нас

Последвайте ни

Разгледайте още