fbpx

Професионална Масажна Маса
REBALANCE

УНИВЕРСАЛНОТО ПРОФЕСИОНАЛНО ЛЕГЛО ЗА МАСАЖ НА ВОДЕН, СОЛЕН ИЛИ ПЯСЪЧЕН МАТРАК

Основни функции

Кварцов пясък, хималайска сол или воден матрак
Пясъкът, съдържащ се в леглото, може да бъде заменен с воден матрак или с хималайска сол. В зависимост от използваните елементи, функциите на кушетката и работните протоколи се променят, като значително се разширява обхватът на услугите, които могат да бъдат предложени на клиентите.
Персонализирани цветови цикли
REBALANCE осигурява използването на програмирани светлинни цикли, които да се комбинират с другите функции, налични на дивана. Системата за RGB синхронизация също ви позволява да свържете леглото с друго оборудване Iso Benessere, за да създадете обгръщаща и внушаваща атмосфера в цялата кабина.
Музика
На леглото REBALANCE е възможно да се възпроизвеждат персонализирани музикални песни, които да придружават процедурите. Някои конкретни песни са конфигурирани да съответстват на специфични цветови цикли. REBALANCE може да бъде свързан и към външен източник на звук.
Ароматна терапия
Сред различните налични опции, в солариума REBALANCE е възможно да се интегрира ароматният дифузьор в комплект с пълнител със специална есенция, което допълнително увеличава функциите и предимствата, свързани с използването на леглото.
Функция 4.0 Ready
Благодарение на системата за свързване 4.0, леглото може да се управлява дистанционно, осигурявайки по-голяма безопасност, по-бърза поддръжка и по-големи гаранции при по-ниски разходи, значително намалявайки времето за интервенция.
Previous
Next

Спецификации за продукта

Изпрати запитване

Свържете се с нас

Последвайте ни

Разгледайте още