fbpx

Легло за Козметични Процедури
SALUS

ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ЛЕГЛО С ВОДЕН МАТРАК, МУЗИКА, ТОПЛИНА, АРОМАТ, ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЦВЕТОВИ ЦИКЛИ И ФОТОБИОСТИМУЛАЦИЯ

Основни функции

Масаж с воден матрак
SALUS разполага със специален воден матрак от хипоалергичен материал с хидромасажна система, която се активира от конзолата за управление.
Колагенова функция
Опционалната система за фотоподмладяване, налична на SALUS, може да управлява 2 колагенови лампи от 160 W, способни да активират фотобиостимулация за подмладяване на лицето и тялото.
Персонализирани цветови цикли
SALUS осигурява използването на програмирани светлинни цикли, които да се комбинират с другите функции, налични на дивана. Системата за RGB синхронизация също ви позволява да свържете леглото с друго оборудване Iso Benessere, за да създадете обгръщаща и внушаваща атмосфера в цялата кабина.
Музика
На леглото SALUS е възможно да се възпроизвеждат персонализирани музикални песни, които да придружават процедурите. Някои конкретни песни са конфигурирани да съответстват на специфични цветови цикли. SALUS може да бъде свързан и към външен източник на звук.
Ароматна терапия
Сред различните налични опции е възможно да се интегрира ароматният дифузьор в комплект с пълнител със специална есенция върху леглото SALUS, което допълнително увеличава функциите и предимствата, свързани с използването на леглото.
Функция 4.0 Ready
Благодарение на системата за свързване 4.0, кушетката може да се управлява дистанционно, осигурявайки по-голяма безопасност, по-бърза поддръжка и по-големи гаранции при по-ниски разходи, значително намалявайки времето за интервенция.
Previous
Next

Спецификации за продукта

Изпрати запитване

Свържете се с нас

Последвайте ни

Разгледайте още